Op De Volleybaltraining

Ik ben een jongen, zonder sex-ervaring, maar in deze verhaaltjes schrijf ik mijn fantasieën waarvan ik graag zou willen dat ze uitkomen. De personages zijn dus gebaseerd op echte mensen, ik droom er dan ook van om met die mensen deze dingen mee te maken. Maar om een beetje privé te behouden zijn alle namen verandert, ook die van mij.
Ik hoop dat je de verhaaltjes leuk vind, reacties, tips en suggesties zijn altijd welkom: barkas10@hotmail.com

Lucas’ avonturen 4: op de volleybaltraining

Ik heb het waarschijnlijk nog niet verteld maar ik doe dus aan volleybal, een van de dingen die ik het liefst doe. We hebben ook een heel leuk team, en we zijn echt goede vrienden, misschien zelfs betere vrienden dan die op school. Maar ik had natuurlijk ook een paar betere vrienden binnen het team. 3 om precies te zijn: Daan, Finn en Thijs. Daan en Finn zijn allebei een jaar ouder dan mij, Thijs een jaar jonger. Daan is groot, heeft donker blond haar, een sportief lichaam en een lange maar niet zo heel dikke lul (we douchen allemaal samen na de trainingen en wedstrijden dus het is best logisch dat we elkaars lul al hebben gezien) Finn is iets kleiner dan Daan, heeft bruin haar en een kleine kuif en heeft een zeer dikke grote lul. Thijs is kleiner dan mij, heeft ook bruin haar en een redelijk kleine lul. Ik wist dat ze allemaal al eens seks hadden gehad, Daan en Finn waren sowiezo ouder dan mij en Thijs had al redelijk vroeg aandacht voor het andere geslacht.

Over het andere geslacht gesproken, onze ploeg is eigenlijk uitsluitend een jongensploeg maar in onze sporthal trainde ook een meisjesploeg die eigenlijk eensoort van verbonden is met onze club. Bij onze leeftijd spelen er bij de meisjesploeg heel wat jongere meisjes, maar ook 5 meisjes van rond mijn leeftijd. Tess heeft een mooi gezicht, lang lichtbruin haar, een mager lichaam, een redelijk klein kontje en een kleine b. Fleur is iets minder knap en heeft lang zwart haar, ze heeft wel een lekkerder kontje dan Tess. Zij heeft een ook een b schat ik. Lisa is niet lelijk maar zeker niet de knapste. Ze heeft halflang blond haar. Ze is een jaar jonger dus heeft nog maar een grote a maar en een strakke buik en kontje. Bianca heeft ook zwart haar en een grote b. Zij is een jaar ouder dan mij. En dan had je nog Eva. Eva is super knap, heeft lang blond haar en hoewel ze even oud is als mij heeft ze een heerlijke c cup. Haar kontje is ook beter dan die van al de andere meisjes van haar team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *